Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

ProStasia Safety Equipment

Η επιχείρηση Prostasia Safety Equipment ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία Μέσων Ατομικής Προστασίας και προστασίας εργαζομένων και προωθεί στην Ελληνική αγορά ποιοτικά προϊόντα ασφαλείας (ΜΑΠ) και είδη ατομικής προστασίας, όπως ρούχα εργασίας, παπούτσια ασφαλείας, γάντια ασφαλείας, είδη προστασίας κεφαλής και αναπνοής και προστασίας από πτώση.

Οι πωλήσεις, λιανικής και χονδρικής, πραγματοποιούνται από το ιδιόκτητο χώρο μας που στεγάζεται σε 400 τμ στο βιοτεχνικό πάρκο στην 17ης Νοέμβρη 81 στη Θεσσαλονίκη.

Το πελατολόγιο μας απαρτίζεται από επιχειρήσεις και οργανισμούς σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, με δραστηριότητες μεσαίας και υψηλής επικινδυνότητας (Ενδεικτικά, Δήμοι, ΟΛΘ, Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής, ΕΛΠΕ).

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα το πρότυπο ISO 9001:2008 EN ISO 14001, EN ISO 45001

Έχοντας στο επίκεντρο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, καθώς και με εφόδια την τεχνογνωσία και την συνεχή ενημέρωση μας, παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες λύσεις και υποστήριξη.

Είδη Προστασίας εργαζομένων | Prostasia Safety Equipment
Είδη Προστασίας εργαζομένων | Prostasia Safety Equipment

Γιατί να επιλέξετε εμάς

  • Υψηλή Ποιότητα και Συμμόρφωση με πρότυπα και κανονισμούς. Όλα μας τα είδη συμμορφώνονται πλήρως με τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, με όλες της απαιτούμενες σημάνσεις από Εγκεκριμένα Εργαστήρια της Ευρώπης.
  • Παροχή Εξειδικευμένων και Προσαρμοσμένων Λύσεων. Η εταιρεία μας με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στα είδη ένδυσης και ατομικής προστασίας έχει τη δυνατότητα να παρέχει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη (CUSTOM σχεδίαση ρουχισμού)
  • Χρόνοι Παράδοσης. Η εταιρεία μας διαθέτει κατάλληλο δίκτυο προμηθευτών/συνεργατών ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών αναφορικά με τους απαιτούμενους χρόνους παράδοσης.
  • Υπηρεσίες Μετά την Πώληση. Η εταιρεία μας, με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την πελατοκεντρική προσέγγιση, παρέχει υπηρεσίες μετά την πώληση, όπως η παροχή συμβουλών χρήσης, παρουσίαση ειδών, προσαρμογές μεγεθών στα είδη ένδυσης.

Η επιχείρηση Prostasia Safety Equipment δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία Μέσων Ατομικής Προστασίας και προστασίας εργαζομένων και προωθεί στην Ελληνική αγορά ποιοτικά προϊόντα ασφαλείας (ΜΑΠ) και είδη ατομικής προστασίας.

Newsletter

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

17ης Νοέμβρη 81, 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

+30 231 095 1766

info@prostasia.com.gr

www.prostasia.com.gr